Ta kontakt med oss!

Om Tre Jonsson

Tre Jonsson Bygg grundades 2002 som ett familjeföretag av Thord Jonsson och sönerna Johan och Andreas. Idag ägs företaget av Johan Jonsson och Håkan Lindström. Tillsammans med ett 30-tal medarbetare har vi erfarenhet och kapacitet att utföra såväl stora entreprenader som finsnickeri. Genom åren har vi samlat på oss gedigen kunskap. Vi vill att en affär med oss ska kännetecknas av både lyhördhet och kvalitet.

Kvalité

Vårt största och viktigaste bygge är våra kunders förtroende, vi vårdar därför minutiöst genom att alltid leverera kvalitet. Vi bygger upp och levererar förtroende och kvalitet.

Miljö

Vi följer och håller oss uppdaterade gällande miljölagstiftning och andra krav. Inom företaget arbetar vi även för minskad energiförbrukning samt utsläpp av kemikalier. Vi ställer miljökrav och använder så miljövänliga ämnen som möjligt med strävan efter att använda miljömärkta produkter i verksamheten.

Vi är Tre Jonsson

Tre Jonsson Bygg delägare Håkan Lindström & Johan Jonsson

”Våra duktiga medarbetare är vår största tillgång och gör att vi kan leverera hög kvalité. Tillsammans med våra anställda hjälps vi åt med vårt viktigaste bygge; förtroendet från våra kunder.”

Håkan Lindström & Johan Jonsson 
Delägare

gray_top

Kontaktpersoner

Här hittar du kontaktuppgifter till olika områden i vårt företag. Vi hjälper dig med dina funderingar. Välkommen att höra av dig.

Hitta till oss!

Vi finns på Kontorsvägen 9 i Skönsmon, strax söder om brofästet. Välkommen till oss.